de weg naar meer leads

Wilt u meer klanten vinden via digitale kanalen? Uw site, nieuwsbrief en social media inzetten om uw bedrijf te laten groeien? Wij maken voor u een online marketingcampagne op maat, waarmee dat zeker gaat lukken!

Wij staren ons niet blind op een goed resultaat in Google: van meer bezoekers alleen eet u geen boterhammetje extra. Natuurlijk gaan wij ook voor meer bezoekers. Maar wij zetten bovendien effectieve technieken in om van bezoekers leads te maken. En van leads klanten.

Vraag gratis marketingconsult aan
bureau
meetbaar-resultaat

meetbare opbrengst

Groeien vraagt om investeren. En vanzelfsprekend wilt u weten wat uw investering oplevert. Daarom meten wij alles wat we doen. Iedere maand ontvangt u een overzicht van de websitebezoekers, de ingevulde formulieren en het aantal leads. Uw omzetgroei brengen we tot op de euro nauwkeurig in beeld.

hoe werkt dat dan precies?

In onze online marketingcampagne-op-maat komen de volgende zaken aan de orde:

  1. groter bereik – Uw boodschap komt onder meer ogen via blogs, emailnieuwsbrieven, whitepapers en een hogere positie in Google.
  2. meer leads – Daardoor zullen steeds meer mensen uw bedrijf ontdekken. Onze strategie is erop gericht van anonieme bezoekers identificeerbare leads te maken. Dat doen we bijvoorbeeld met zinvolle content om te downloaden (denk aan ebooks, whitepapers en informatieve artikelen). Verder versterken we de band met de leads door middel van geautomatiseerde emails.
  3. meer verkopen – Het is de bedoeling dat leads uw product afnemen. Daarom werken we nauw samen met uw verkoopafdeling (binnendienst en buitendienst), zodat de leads die wij genereren ook daadwerkelijk benaderd worden met het juiste aanbod. Ons en uw uiteindelijke doel: leads worden klanten.

klaar om uw omzet te vergroten?

Vraag gratis marketingconsult aan