offline communicatie passé? think again!

Alles gaat toch digitaal tegenwoordig? Nee hoor.

Natuurlijk, we worden steeds digitaler en onze communicatie ook. Kunt u zich het leven nog voorstellen zonder e-mail en WhatsApp? Maar dat betekent niet dat offline communicatie uit de tijd is. Toen de radio kwam, dacht men dat de krant zou verdwijnen. En toen iedereen tv kreeg, zou de radio wel overbodig worden. Toch is dat niet gebeurd! Ook al komen er nieuwe communicatiemogelijkheden bij, de oude blijven bestaan. De e-reader heeft het boek niet verdrongen en huis-aan-huis folders vallen nog altijd wekelijks in onze brievenbus. Sterker nog, een ‘overload’ aan digitale informatie doet bij uw klanten juist weer de behoefte ontstaan aan offline.

Daarom blijven we – naast online communicatie – gewoon magazines, brochures, folders, flyers, boeken, visitekaartjes, briefpapier en enveloppen voor u maken. Een mailing, een event waar uw klanten vakgenoten kunnen spreken… Geen probleem.

Online en offline communicatie zijn beide nodig. Ze versterken elkaar! Door ze te integreren, versterkt u dus ook uw communicatie.

offline_communicatie

Streeft u naar een evenwichtige mix van offline en online communicatie? Vul het contactformulier in of kom eens langs.