Socialmediabeheer

Huisstijlen maken

Websiteteksten maken

Een jubileumkrant laten maken

Zoekt u een geschikt bureau om een jubileumkrant te laten maken? Topic Creatieve Communicatie in Wierden, in de buurt van Almelo, helpt u graag bij het ontwerpen van de jubileumeditie van uw krant. Daarnaast kunt u bij ons ook specifiek een krant uitgeven ter ere van een jubileum.

Bent u klaar voor de beste online en offline communicatie voor uw bedrijf, of heeft u een vraag? Contacteer ons nu!

bevrijdingskrant-1-2000x1250
nijhoff-magazine-2-1000x600

Een jubileumkrant laten maken ter ere van uw vereniging

Wilt u het bestaan van uw vereniging vieren door een jubileumkrant te laten maken? Onze schrijvers verwerken de stukken die wilt uitlichten tot mooie en memorabele teksten. Zo kunt de verschillende verhalen van uw vereniging verwerken tot een uniform geheel dat gemakkelijk wegleest. Onze vormgevers maken vervolgens de teksten en indeling van de krant op. Hierin nemen zij de stijlen en kleuren van uw vereniging mee. Wilt u naast een jubileumkrant ook andere bladen laten maken? Onze bedrijf kan een professionele nieuwsbrief voor u maken. Daarnaast hebben wij de mogelijkheid om voor uw een personeelsblad te ontwerpen. Zo houdt u de leden van uw vereniging op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Bekijk de mogelijkheden voor een gedenkwaardige uitgave

Laat ons de jubileumuitgave maken van uw vereniging. Zo krijgt u een mooie en professionele krant ter ere van uw jubileum. Maak een afspraak voor een persoonlijke kennismaking en bekijk de mogelijkheden. Wilt u meer weten over ons bedrijf en de beschikbare diensten? Neem dan contact met ons op per telefoon via 054 – 657 74 75 of stuur een e-mail naar info@topic-cc.nl.