Socialmediabeheer

Huisstijlen maken

Websiteteksten maken

Interne communicatie in een tijdschrift

Bekijk de mogelijkheden tot creatieve interne communicatie door middel van een tijdschrift of magazine. Topic Creatieve Communicatie in Wierden, nabij Almelo, is een specialist in media en vormgeving. Onze adviseurs helpen u graag bij het ontwerpen van uw interne communicatie met een creatieve insteek. Zo wordt u volledig ontzorgd en kunt u samen met uw collega’s genieten van het eindresultaat.

Bent u klaar voor de beste online en offline communicatie voor uw bedrijf, of heeft u een vraag? Contacteer ons nu!

bevrijdingskrant-1-2000x1250
nijhoff-magazine-2-1000x600

Creatieve interne communicatie met een magazine of tijdschrift

Wilt u uw collega’s bereiken op een leuke en creatieve manier, maar hierbij ook relevante bedrijfsinformatie communiceren? Laat dan een tijdschrift of magazine maken met hierin uw interne communicatie. Hierin kunt relevante nieuwsupdates en ontwikkelingen binnen het bedrijf laten zien, maar ook cijfers en targets die uw bedrijf stelt. Tevens is dit een leuke manier om nieuwe medewerkers aan het bedrijf voor te stellen. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld een blog toevoegen waarin een medewerker een persoonlijke kant laat zien, of waarin iemand zijn werkzaamheden uitlicht.

Contact tussen filialen en mogelijkheden tot externe communicatie

Interne communicatie in een tijdschrift of magazine is een amuserende vorm van communicatie, waarmee uw collega’s een kijkje kunnen nemen in de werkzaamheden van anderen. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer u meerdere filialen hebt of de voortgang van een nieuw project wilt tonen. Wilt u naast interne communicatie ook uw externe communicatie uitbesteden? Ons bedrijf heeft ook mogelijkheden om nieuwsbrieven of folders te maken.

Communiceer op een amuserende manier met uw eigen blad

Wilt u ook een magazine of tijdschrift opzetten voor uw interne communicatie? Maak dan een afspraak met ons mediabedrijf voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wilt u meer weten over ons of onze beschikbare projecten? Bel ons dan via 054 – 657 74 75, stuur een e-mail naar info@topic-cc.nl of vul het contactformulier in.